Beneteau Antares 780 - Beau

Prijs per week: € 670.00 - € 925.00

Zeldzaam in Nederland! Deze moderne Beneteau Antares 780 cabincruiser is te huur bij Maran Yachtcharter. De Antares 780, is een geweldige boot voor het maken van toertochten, maar ook zeer geschikt om lekker voor anker te gaan op die prachtige plek om te relaxen, te zwemmen of te vissen.


De Beneteau Antares 780 is uitgerust met een ruime stuurhut van waaruit u via de enorme ruiten een riant uitzicht heeft. Overdekt sturen terwijl u géén opgesloten gevoel heeft! Het licht wat binnenvalt door het grote dakluik en de enorme schuifpui, dragen hieraan bij.

In het vooronder van de Beneteau Antares 780 heeft u een afsluitbare sanitaire ruimte met een vast toilet en een dubbel bed met een lengte van 2,20 meter. In de stuurhut vindt u verder een eenvoudig keukenblokje met stromend water en een koelkast. Ook een tweepits kooktoestel is aan boord, deze hebben wij in de kuip ondergebracht. De zithoek met U- bank is naar wens om te bouwen tot een extra bed. Geschikt voor 1 volwassene of 2 kinderen.

De kuip van de Antares 780 is flexibel in te delen. Hierdoor heeft u de keuze tussen zitplaatsen met tafel, of u bouwt eenvoudig de zithoek om tot een groot zonnebed! Of... wenst u een riante open kuip om bijvoorbeeld vanuit te vissen of te zwemmen? Ook dit is snel en eenvoudig te realiseren. De doorgang naar het voordek is veilig door de aanwezigheid van de zeerailing.

De Beneteau 780 die u bij Maran Yachtcharter kunt huren is extra uitgerust met een comfortabele kuiptent die u geheel kunt afsluiten zodat u deze ruimte nog efficiënter kunt gebruiken!

Dit schip beschikt over een sterke en stille 70 pk 4 takt Yamaha buitenboordmotor en een boegschroef waardoor het eenvoudig te manouvreren is. Het brandstofgebruik zal gemiddeld 4 tot 7 liter per uur bedragen, echter bij hogere toerentallen zal dit verbruik toenemen. De Beneteau Antares zal met deze motor net geen 20 kilometer per uur varen waardoor een vaarbewijs niet verplicht is.

Bent u na het huren van dit schip zo enthousiast geworden dat u er zelf een wenst aan te schaffen, kijkt u dan bij serry.com

Natuurlijk ook ideaal om dit schip bij ons uit te proberen alvorens u tot koop overgaat!

Reviews over dit schip.

 


Specificaties

  • Personen2 - 4
  • Lengte7.23 m
  • Breedte2.84 m
  • Hoogte2.40 m
  • Diepgang0.80 m
  • Bouwjaar2014
  • MotorYamaha 70 PK
  • Tankinhoud200 l
  • Watertank100 l
  • Vaargebieden Nederlandse binnenwateren Grote rivivieren
220v Binnenbesturing Boegschroef CD speler Koelkast Radio Stromend water Stuurwiel Verwarming 220 V-walstroom WC 1 * 1 persoonsbed 1 * 2 persoonsbed