Voor een bijzonder motorjacht

Onze motorjachten

Voor een bijzonder motorjacht
Beneteau Antares


Beneteau Antares

Waarom een motorboot huren bij Maran ?

Het huren van een motorboot is vaak voordeliger dan het bezit ervan.

Denk naast de aanschaf en eigendom van uw boot ook aan:

 • De afschrijving  5  a  10% per jaar.
 • Liggelden van €500,-- tot €2000,-- per jaar.
 • De winterstalling soms (verwarmd) tot wel €1000,-- per keer.
 • Jaarlijks onderhoud aan motor, kuiptent en schip zelf €.....!
 • De verzekering van uw schip €... ..

Deze eenvoudige optelsom leert dat u gerust 4 tot 6 weken per jaar kunt huren voordat u break-even bent met de kosten van een eigen schip. Hierbij gaan wij ervan uit, dat u het schip niet hoeft te financieren!

Wilt u vertrouwd zaken doen met een partner die ruim vijfendertig jaar ervaring heeft met het verhuren van zeilboten én motorboten in Friesland? Wilt u service en kwaliteit voor een reële prijs, Dan moet u nu uw motorboot huren bij Maran Yachtcharter.

Een aantal redenen om uw boot bij Maran Yachtcharter te huren.

 • Wij verhuren een aantal motorboten die u alleen bij Maran kunt huren.
 • Perfect onderhouden schepen die u relatief voordelig kunt huren.
 • De ideale uitvalsbasis voor uw huurboot vlak bij het Sneekermeer.
 • Wanneer u, in Friesland, een bijzondere motorboot wilt huren.
 • Alle schepen die wij verhuren zijn onze eigen schepen.
 • Het huren van een schip is vaak veel voordeliger dan er een te bezitten.

Nidelv 28

Dit sportieve Noorse motorjacht is een schip dat ook vele (ex)-zeilers zal aanspreken.

Een schip huren met luxe en comfort dat eenvoudig met twee personen is te varen, maar ook gezinnen of groepen van maximaal vijf personen zullen met dit schip een geweldige vaarvakantie op de Friese wateren beleven. Kom varen en beleef Friesland, met zijn elf steden, vanaf het water.


Een makkelijk te varen motorboot met een grote kuip.

Het unieke van dit motorjacht is de grote open leefruimte die direct contact met de omgeving garandeert. Dit maakt dat u het varen door Friesland met dit schip optimaal beleeft.

Enkele kenmerken van onze Nidelv motorboot zijn: De ruime tweepersoons achterkajuit, het zonnedek, de mooie keuken en de ruime eethoek in de kuip. Benedendeks heeft u een comfortabele zithoek met televisie en een ruime, afsluitbare, toilet/douche ruimte.


Amer Classic

"Retro" sloep, Cabin Cruiser, of gewoon een mooie boot die u in Friesland kunt huren! Zegt u het maar....


Onze "Retro" Amer Classic

Een ruime comfortabele sloep huren met cabine? Of liever stijlvol, met de nostalgische allure van een klassiek gelijnde retro bakdek-kruiser, varen in Friesland!

Wanneer u in "stijl" door Friesland wenst rond te varen . Dan wilt u deze Cabine- sloep huren. Een ideaal schip voor twee personen. Puur genieten!
 

Deze retro bakdekcruiser van 8.70 mtr. combineert het varen in stijl met al het comfort dat u tegenwoordig wenst. De Amer Classic is een eenvoudig te manoeuvreren schip met alle faciliteiten zoals een boegschroef, kachel, koelkast, stromend water en een ruim toilet aan boord. Tevens bijzonder in dit segment is de stahoogte in de luxe afgewerkte kajuit. Voor 2 personen is dit schip ideaal, naar wens is het eventueel mogelijk om 2 extra personen in de kuip te laten overnachten zodat u ook met 4 personen over de Friese meren kunt varen. Vanzelfsprekend kunt u de kuip in een handomdraai dichtmaken met een full-size kuiptent met stahoogte. De naam weekend-cruiser is eigenlijk niet van toepassing op dit schip daar het ook bijzonder geschikt is voor een langer verblijf aan boord.


Antaris Cabinato

Uniek : Deze bijzondere en stoere 2 persoons Antaris Cabin - sloep!

Alleen bij Maran kunt u deze Antaris Cabinato (kabine sloep) huren !

Door het bijzondere en kenmerkende model is deze Antaris kabine - sloep een opvallende verschijning op het water. Prachtig gelijnd met een stoere beugel die het mogelijk maakt om de kuip, d.m.v. een eenvoudig te monteren tent, om te bouwen tot een gebruiksvriendelijke leefruimte met stahoogte! Het gehele schip is stijlvol uitgevoerd met teakdekken.

Het schip is uitgerust met een veel opties als o.a. warm water, een  hetelucht-kachel, elektrisch bedienbaar toilet een walstroomaansluiting enz. enz. Allemaal zaken die het verblijf aan boord extra comfortabel maken!

Voor twee personen een ideaal  "motorjachtje" die eenvoudig is te manouvreren dankzij de krachtige Yanmar motor én een boegschroef.


Beneteau Antares 7.80

Uniek, deze sportieve Franse Beneteau kunt u nu bij Maran in Friesland huren.

De Beneteau Antares 780 is uitgerust met een ruime stuurhut van waaruit u, door de enorme ruiten, rondom een perfect uitzicht heeft. Overdekt sturen terwijl u géén opgesloten gevoel heeft!

In het vooronder van de Beneteau Antares 780 heeft u een vast toilet en een dubbel bed met een lengte van 2,20 meter. In de stuurhut vindt u verder een eenvoudig keukenblokje en koelkast. De zithoek met U- bank is naar wens om te bouwen tot een extra bed. Geschikt voor 1 volwassene of 2 kinderen.

De Beneteau 780 die u bij Maran Yachtcharter kunt huren is extra uitgerust met een comfortabele kuiptent die u geheel kunt afsluiten zodat u deze ruimte nog efficiënter kunt gebruiken!

Dit schip beschikt over een sterke en stille 70 pk 4 takt Yamaha buitenboordmotor waarmee het eenvoudig manouvreren is. De Beneteau Antares zal met deze motor net geen 20 kilometer per uur varen waardoor ook bij dit schip het hebben van een vaarbewijs niet verplicht is.


Video impressie van de Beneteau Antares 7.80

Let op: ons schip is niet snelvarend zoals te zien op de video!


Balt 818 Titanium

Uniek in Nederland! Nu te huur bij Maran Yachtcharter. De Balt 818 Titanium met een bijzonder modern design.

Nu bij ons te huur: Dit schip heeft een prettige logische indeling en is onderdeks verrassend ruim met een complete keuken en een bijzonder ruime afsluitbare natte cel. Wanneer u met 4 personen op pad gaat dan is de dubbele kooi achterin een pluspunt. Daardoor hoeft u 's-avonds de centrale leefruimte niet om te bouwen.

Het schip is bijzonder compleet uitgerust met o.a. warm water en natuurlijk een hete- lucht kachel voor de eventuele frisse avonden.

Het varen is met de stille 4 takt Mercury buitenboordmotor en de krachtige boegschroef relatief eenvoudig.